Afzetpalen met ketting kopen

Bij Veiligheid Centraal kun je afzetpalen met ketting kopen in verschillende kleuren, zoals rood met wit. Afzetpalen zijn ideaal om een bepaald gebied af te zetten en zijn onmisbaar. Door het bestellen van afzetpalen met ketting heb je altijd een middel om mensen weg te houden bij gevaarlijke situaties. In ons aanbod hebben we afzetpalen in het rood met wit, maar ook in het geel met zwart.

Betrouwbare partner in het leveren van veiligheidsartikelen

Garantie op al jouw aankopen

Voor 14:00 uur besteld, volgende dag bezorgd

Direct een afspraak maken?

Wil jij de brandblussers in jouw kantoor in Amsterdam, Purmerend of ergens anders in Noord-Holland laten keuren door onze gecertificeerde controleurs? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij jou op kantoor.

Verschillende soorten afzetpalen met ketting kopen voor het kantoor

Het bestellen van afzetpalen met bijbehorende ketting in het rood met wit is een uitstekende keuze. Je hebt hiermee namelijk de mogelijkheid om gevaarlijke zones af te bakenen en de toegang te beveiligen. Je maakt duidelijk dat er niemand langs mag en dat er iets aan de hand is. Bij het bestellen van onze afzetpalen in het rood met wit zit een ketting van maar liefst 25 meter. Hierdoor kun je een groot gebied afbakenen. In ons assortiment hebben we ook nog verschillende andere afzettingen. Zo kun je het kopen van afzetpalen met ketting combineren met het bestellen van markeringstape, veiligheidspionnen in het rood met wit en afzetlint.

Brandblusser kopen?

Vergroot de brandveiligheid van jouw kantoor

Wil je de brandveiligheid in jouw kantoor in Amsterdam of elders in Nederland vergroten en wil je naast het bestellen van afzetpalen in het rood en wit met bijbehorende ketting ook andere producten kopen? Wij hebben een breed assortiment met diverse producten om de veiligheid van jouw medewerkers te waarborgen. Denk hierbij onder andere aan een koolmonoxidemelder, brandblusser en een blusdeken. Ook kun je bij ons terecht voor diverse EHBO-materialen, zoals een EHBO-koffer om eerste hulp mee te verlenen.

Bestel online en ervaar onze snelle levering

Het kopen van afzetpalen met ketting doe je eenvoudig in onze webshop. Wij zorgen voor een snelle levering van jouw bestelling. De producten worden namelijk binnen 24 uur na aankoop verzonden. Heb je vragen over de bestelling of wil je meer informatie over de levering van jouw producten? Bel dan naar 085-0608550 of stuur een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl.

Maak direct een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.