Brandblusserkasten

Brandblusserkasten zijn in het leven geroepen om brandblussers te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Deze kasten zijn gemaakt van slagvast kunststof en speciaal ontwikkeld om brandblussers te beschermen tegen weersinvloeden, steenslag, uv-straling, schadelijke stoffen en diefstal. Met een brandblusserkast weet je zeker dat de brandblusser veilig hangt voor als je deze een keer nodig hebt bij brand.

Betrouwbare partner in het leveren van veiligheidsartikelen

Garantie op al jouw aankopen

Voor 14:00 uur besteld, volgende dag bezorgd

Direct een afspraak maken?

Wil jij de brandblussers in jouw kantoor in Amsterdam, Purmerend of ergens anders in Noord-Holland laten keuren door onze gecertificeerde controleurs? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij jou op kantoor.

Zorg voor goede brandblusserkasten binnen jouw bedrijf

Brandblusserkasten hebben een extra veilige sluiting, maar zijn in geval van brand toch snel te openen. Veiligheid Centraal heeft een groot assortiment brandblusserkasten in verschillende kleuren en geschikt voor brandblussers van verschillend gewicht. Deze bestel je eenvoudig en snel in onze webshop. Natuurlijk kun je er ook meteen een brandblusser bij bestellen, zodat je alles in een keer kunt installeren. Wil je er zeker van zijn dat de kasten goed en op de juiste plek hangen voor een optimale werking? Maak dan gebruik van onze uitstekende service. Wij installeren namelijk graag de brandblusserkasten zonder verborgen kosten, zoals voorrijkosten, te rekenen. Je kunt vervolgens onze gecertificeerde controleur ook inschakelen om ervoor te zorgen dat jouw blusmiddelen goed onderhouden worden.

Brandblusserkast kopen?

Plaats jouw bestelling online

Ben je op zoek naar goede brandbluskasten voor jouw bedrijf voor optimale brandveiligheid? Plaats dan vandaag nog jouw bestelling in onze webshop. Binnen 24 uur verzenden we jouw bestelling. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze kasten? Of wil je gebruikmaken van onze uitstekende service op het gebied van het ophangen van de kasten of het controleren van brandblussers? Bel dan naar 085-0608550 of stuur een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl.

Maak direct een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.