Brandblussers keuren bij jou in Amsterdam of elders in Noord-Holland

Wil je graag de brandblussers laten keuren die je binnen jouw bedrijf in Purmerend, Amsterdam of elders in Noord-Holland hebt hangen? Dan kun je altijd terecht bij Veiligheid Centraal. Goed onderhoud is essentieel voor blustoestellen. Daarom is het verstandig om de brandblussers binnen jouw bedrijf in Amsterdam, Purmerend of elders in Noord-Holland regelmatig te laten keuren door professionals.

Betrouwbare partner in het leveren van veiligheidsartikelen

Garantie op al jouw aankopen

Voor 14:00 uur besteld, volgende dag bezorgd

Direct een afspraak maken?

Wil jij de brandblussers in jouw kantoor in Amsterdam, Purmerend of ergens anders in Noord-Holland laten keuren door onze gecertificeerde controleurs? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij jou op kantoor.

Onze controleurs komen jouw brandblussers keuren in Purmerend, Amsterdam of elders in Noord-Holland

Iedereen wilt met een gerust hart naar zijn of haar werk gaan en weten dat ze te allen tijde veilig zijn. Daarom is het als bedrijf verstandig om ieder jaar de brandblussers van jouw bedrijf in Purmerend, Amsterdam of elders in Noord-Holland te laten keuren door professionals. De professionals van Veiligheid Centraal zijn hiervoor opgeleid en hebben daardoor de nodige kennis in huis om de brandblussers te keuren. Wanneer de brandblussers onderhoud nodig hebben, lossen onze controleurs dit ter plekke op. Wij zorgen ervoor dat alle brandblussers die bij jou op het werk hangen in topconditie blijven.

Brandblusser kopen?

Zorg voor optimale veiligheid binnen het bedrijf

Als bedrijf wil je natuurlijk dat jouw medewerkers veilig zijn. In de webshop van Veiligheid Centraal kun je verschillende blusmiddelen kopen om ervoor te zorgen dat je als bedrijf goed voorbereid bent, mocht er brand uitbreken. Denk hierbij aan producten zoals brandbluskasten, brandblussers en schuimblussers. Ook hebben we verschillende beschermingsmaterialen, zoals een EHBO-koffer, pleisters en aed’s. Hiermee ben je als bedrijf goed voorbereid op allerlei scenario’s.

Maak een afspraak voor de keuring

Wil jij de brandblussers in jouw pand in Amsterdam, Purmerend of ergens anders in Noord-Holland laten keuren door onze gecertificeerde controleurs? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij jou op het bedrijf. Wij rekenen geen verborgen kosten, zoals voorrijkosten. Je bereikt ons door te bellen naar 085-0608550 of een e-mail te sturen naar info@veiligheidcentraal.nl. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Maak direct een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.