Goede brandpreventie binnen jouw bedrijf in Amsterdam en omgeving

Voor de juiste brandpreventie binnen jouw bedrijf maak je gebruik van de expertise van Veiligheid Centraal. Onze specialisten zorgen ervoor dat de brandpreventie van jouw bedrijf in Purmerend, Amsterdam of elders in Noord-Holland uitstekend geregeld is. Wij zijn op de hoogte van alle eisen die gesteld worden aan de veiligheid van veiligheidsartikelen en de zaken die bij brandpreventie komen kijken. Van het voorkomen van brand tot het beperken van de schade: wij staan graag voor je klaar.

Betrouwbare partner in het leveren van veiligheidsartikelen

Garantie op al jouw aankopen

Voor 14:00 uur besteld, volgende dag bezorgd

Direct een afspraak maken?

Wil jij de brandblussers in jouw kantoor in Amsterdam, Purmerend of ergens anders in Noord-Holland laten keuren door onze gecertificeerde controleurs? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij jou op kantoor.

Wij verzorgen brandpreventie bij jouw bedrijf in Amsterdam, Purmerend elders in Noord-Holland

Bij brandpreventie nemen we verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat de kans op brand binnen jouw bedrijf in Amsterdam, Purmerend of elders in Noord-Holland zo klein mogelijk is. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw personeel bij brand op tijd weg kan zijn en dat dit op een zo veilig mogelijke manier gebeurt. Bordjes met nooduitgang pictogrammen erop helpen je hierbij. Bij brandpreventie hoort niet alleen het nemen van verschillende maatregelen, maar ook de materialen om een eventuele (beginnende) brand mee te doven.

Brandblusser kopen?

Bestel de juiste middelen in onze webshop

Bij Veiligheid Centraal verkopen we diverse blusmiddelen die je binnen jouw bedrijf kunt ophangen om zo veilig mogelijk te werken. Van brandblussers tot brandblusserkasten en van een sprayblusser tot een brandslanghaspel: in onze webshop koop je het allemaal. Wij verzenden de producten binnen 24 na het plaatsen van jouw bestelling. Ook installeren we graag de verschillende producten voor brandpreventie binnen jouw bedrijf zodat je zeker weet dat alles naar behoren werkt en de veiligheid wordt gewaarborgd. Dit doen we zonder dat we verborgen kosten, zoals voorrijkosten, in rekening brengen. Ook bieden wij verschillende services aan zodat je zeker weet dat de brandpreventie binnen jouw bedrijf in Amsterdam, Purmerend of elders in Noord-Holland goed is. Denk hierbij aan het keuren van brandblussers en het verzorgen van de jaarlijkse controles van brandblussers.

Maak gebruik van onze goede service

Wil je er zeker van zijn dat de brandpreventie binnen jouw bedrijf in Purmerend of Amsterdam, in Noord-Holland, voldoet aan alle eisen? Maak dan gebruik van de uitstekende service van Veiligheid Centraal. Om een afspraak te maken met een van onze specialisten bel je naar 085-0608550 of stuur je een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl. Je kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Maak direct een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.