Een deskundige keuring van de brandslanghaspel

Het is belangrijk om als bedrijf regelmatig professionals in te schakelen voor de keuring van de brandslanghaspel op jouw werk in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Den Haag. De controleurs van Veiligheid Centraal komen graag bij jou op kantoor langs om de brandslaghaspel na te lopen. Dit doen ze zonder verborgen kosten, zoals voorrijkosten, in rekening te brengen.

Betrouwbare partner in het leveren van veiligheidsartikelen

Garantie op al jouw aankopen

Voor 14:00 uur besteld, volgende dag bezorgd

Direct een afspraak maken?

Wil jij de brandblussers in jouw kantoor in Amsterdam, Purmerend of ergens anders in Noord-Holland laten keuren door onze gecertificeerde controleurs? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij jou op kantoor.

Zorg voor een professionele controle en keuring van de brandslanghaspel op jouw werk

Om er zeker van te zijn dat de controle en keuring van de brandslanghaspel bij jouw bedrijf in Amsterdam, Utrecht of Den Haag goed uitgevoerd wordt, schakel je onze gecertificeerde controleurs in. Met een brandslanghaspel blus je branden van brandklasse A. Hierdoor vertraag je het dreigende brandgevaar totdat de brandweer bij jouw bedrijf is aangekomen. Het is essentieel dat deze naar behoren werkt. Daarom verzorgen wij regelmatig een controle en keuring van de brandslanghaspel bij bedrijven in omgeving Amsterdam, Utrecht of Den Haag. Natuurlijk is het als bedrijf ook mogelijk om een brandslanghaspel te kopen in onze webshop.

Brandblusser kopen?

Wij bieden verschillende services aan

Naast het verzorgen van de keuring en controle van een brandslanghaspel bij bedrijven in omgeving Amsterdam, Utrecht of Den Haag, bieden we nog meer services aan. Zo verkopen wij ook diverse blusmiddelen, zoals brandblusserkasten, zodat alle medewerkers binnen jouw bedrijf veilig kunnen werken. Alle bestellingen die je online plaatst, worden binnen 24 uur verzonden. Wij voeren ook de keuring en het onderhoud uit van deze blusmiddelen. Ook bieden wij verschillende services aan om ervoor te zorgen dat de brandveiligheid binnen het bedrijf altijd goed is. Denk hierbij aan onder andere het vullen van brandblussers en het ophangen van de producten die je bij ons koopt.

Neem contact op voor meer informatie over onze diensten

Wil je onze controleurs inschakelen voor een controle of keuring van de brandslanghaspel binnen jouw bedrijf in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of elders in Nederland? Of wil je graag meer informatie over onze andere services? Neem dan gerust contact met ons op! Je bereikt ons telefonisch via 085-0608550 en per e-mail via info@veiligheidcentraal.nl. Ook kun je ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Maak direct een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.