Poederblusser kopen

Voor een goede brandbestrijding van diverse branden kun je eenvoudig en snel een poederblusser kopen bij Veiligheid Centraal in de buurt van Amsterdam. Een poederblusser dooft snel het vuur door de brandstof en zuurstof gescheiden te houden. Deze blussers worden vaak gebruikt voor kleine gasbranden en branden van vaste of vloeibare stoffen. Je kunt in onze webshop een poederblusser in verschillende groottes bestellen, variërend van één tot negen kilo.

Betrouwbare partner in het leveren van veiligheidsartikelen

Garantie op al jouw aankopen

Voor 14:00 uur besteld, volgende dag bezorgd

Direct een afspraak maken?

Wil jij de brandblussers in jouw kantoor in Amsterdam, Purmerend of ergens anders in Noord-Holland laten keuren door onze gecertificeerde controleurs? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij jou op kantoor.

Een uitstekende poederblusser kopen voor jouw bedrijfspand in Amsterdam of omgeving

Door het kopen van een poederblusser voor in jouw kantoorpand in Amsterdam, of elders in Nederland, ben je goed voorbereid op verschillende soorten branden op het werk. Poederblussers zijn namelijk geschikt voor gebruik bij branden buitenshuis met brandklasse A, B en C en voor elektrische apparatuur. Met uitzondering van ketelruimen en garages, worden poederblussers niet langer binnenshuis meer gebruikt. Bij het bestellen van een poederblusser krijg je deze volledig gevuld en voorzien van muurbeugel om heb netjes op te hangen. Ben je op zoek naar andere brandblusser voor op het werk? Bij Veiligheid Centraal kun je, naast het kopen van een poederblusser, ook een schuimblusser, sprayblusser en andere brandblussers bestellen voor jouw kantoor in bijvoorbeeld Amsterdam. Wij kunnen de verschillende brandblussers voor jou vullen en voeren graag een jaarlijkse keuring uit.

Poederblusser kopen?

Plaats jouw bestelling in onze webshop

Je kunt eenvoudig een nieuwe poederblusser of andere blusmiddelen voor jouw kantoorpand in Amsterdam of elders in Nederland kopen in onze webshop. Wij sturen jouw bestelling binnen 24 uur na het plaatsen naar je toe. Je kunt bij ons ook terecht voor extra services. Zo kunnen wij de poederblusser die je bij ons gaat bestellen bij jou op kantoor ophangen. Hiervoor rekenen we geen verborgen kosten, zoals voorrijkosten. Mocht je gebruik willen maken van onze service, dan bel je naar 085-0608550 of stuur je een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl.

Maak direct een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.