Brandslanghaspel kopen

Bij Veiligheid Centraal kun je een kwalitatief goede brandslanghaspel kopen om bij jou in het bedrijf te plaatsen. Zo ben je als bedrijf goed voorbereid, mocht er een keer brand uitbreken op het werk. Met een brandslanghaspel kunnen beginnende branden van brandklasse A (vaste stof) worden geblust. Zo wordt het dreigende brandgevaar vertraagd totdat de brandweer er is.

Betrouwbare partner in het leveren van veiligheidsartikelen

Garantie op al jouw aankopen

Voor 14:00 uur besteld, volgende dag bezorgd

Direct een afspraak maken?

Wil jij de brandblussers in jouw kantoor in Amsterdam, Purmerend of ergens anders in Noord-Holland laten keuren door onze gecertificeerde controleurs? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij jou op kantoor.

Wees goed voorbereid op brand door een brandslanghaspel te kopen

Een brandslanghaspel is een vormvaste brandslang, opgerold op een vaste haspel. De brandslang is aangesloten op het waterleidingnet. Met de eenvoudige bediening en een oneindige waterstroom als blusmiddel is de brandslanghaspel een goed blussysteem. De haspels worden geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen wat betreft veiligheid, montage en bedieningsgemak. Je kunt bij ons een brandslaghaspel kopen van 20, 25 en 30 meter. Wil je te allen tijde goed voorbereid zijn voor als er een keer brand uitbreekt? Zorg er dan voor dat er binnen het bedrijf de nodige blusmiddelen hangen, zoals:

Brandslanghaspels kopen?

Plaats jouw bestelling eenvoudig online

Het kopen van een brandslanghaspel doe je eenvoudig en snel in onze webshop. Na het afronden van jouw bestelling zorgen wij ervoor dat de bestelling binnen 24 uur verzonden is. Naast het kopen van de brandslanghaspel bieden we ook een extra service aan voor het ophangen van de haspel. Op deze manier weet je zeker dat deze goed hangt en aangesloten is. Ook voor een professionele keuring van een brandslanghaspel kun je bij ons terecht. Heb je vragen over onze producten of de diverse diensten die wij aanbieden? Bel dan naar 085-0608550 of stuur een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl.

Maak direct een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.