Brandblussers leasen

Veiligheid Centraal heeft een uniek concept ontwikkeld waarbij je als bedrijf in Utrecht, Amsterdam, Den Haag of elders in Nederland een brandblusser kunt leasen. Hierbij hoef je als klant geen exorbitante investeringen te doen bij het aanschaffen van brandblussers, maar heb je wel de juiste middelen in huis voor het beperken of doven van een brand. Voor het leasen van een brandblusser betaal je een vast bedrag per jaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Schuimblussers

  CO2 blussers

  Poederblussers

  Voordelig

  Vast bedrag per jaar

  Altijd voorzien van de juiste keuring

  Alles word voor jou geregeld

  Geheel volgens afspraak

  Voordelig

  Vast bedrag per jaar

  Altijd voorzien van de juiste keuring

  Alles word voor jou geregeld

  Geheel volgens afspraak

  Een brandblusser leasen voor jouw bedrijf

  Wanneer je als bedrijf in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of elders in Nederland ervoor kiest om een brandblusser te leasen ervaar je diverse voordelen. Er worden meerdere blusmiddelen bij jou op locatie geplaatst. Denk hierbij aan een goedgekeurd schuimblusser, poederblusser of CO2-brandblusser. Bij het leasen van een brandblusser wordt deze ook jaarlijks onderhouden. Wij brengen geen kosten in rekening voor verzegeling, het vervangen van onderdelen of andere werkzaamheden. Alleen wanneer er een extra vulling moet worden gedaan, zal het vullen van de brandblusser in rekening worden gebracht.

  Zorg voor een veilige werkomgeving

  Brand kan ernstige gevolgen hebben en het liefst zorg je voor optimale brandveiligheid. Daarom is het leasen van een brandblusser voor jouw bedrijf in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Den Haag een verstandige keuze. Je bent te allen tijde verzekerd van brandblussers die naar behoren werken. Mocht er een brand uitbreken, dan ben je goed voorbereid. Indien er onverwachts iemand gewond raakt bij een uitbreken of doven van een brand, is het in huis hebben van een EHBO-koffer en andere materialen een must. Zo kun je eerste hulp verlenen en voorkom je grotere problemen.

  Tarieven

  €36,35

  Per jaar excl. BTW

  €44,95

  Per jaar excl. BTW

  €29,95

  Per jaar excl. BTW

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Heb je een bedrijf in Utrecht, Amsterdam, Den Haag of elders in Nederland en ben je benieuwd naar het leasen van een brandblusser? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur verzenden wij jouw brandblusser en indien gewenst komen wij deze vakkundig bij jou plaatsen. Hiervoor rekenen we geen verborgen kosten, zoals voorrijdkosten. Heb je vragen en wil je meer informatie over het leasen? Bel dan naar 085-0608550 of stuur een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl.