Blusmiddelen

Bij Veiligheid Centraal kun je verschillende blusmiddelen van hoogwaardige kwaliteit kopen, zoals een gekeurde brandblusser. Wij hebben een breed assortiment blusmiddelen om de veiligheid binnen jouw bedrijf te waarborgen. Zo kun je online onder andere een brandblusser bestellen. Wil je er zeker van zijn dat de blusmiddelen op de juiste manier en op een goede plek worden opgehangen? Maak dan gebruik van onze service en laat ze door onze specialisten ophangen.

De juiste blusmiddelen voor jouw bedrijf kopen

Wanneer er onverwachts een brand uitbreekt, wil je zowel thuis als op het werk goed voorbereid zijn. Door een goede brandblusser te bestellen, ben je al goed op weg. Om er zeker van te zijn dat de brandveiligheid op jouw werk in orde is, doe je er goed aan om meerdere blusmiddelen, zoals een gekeurde brandblusser of een ander brandblusapparaat, te kopen. Er bestaan verschillende soorten blusmiddelen voor diverse scenario’s. Voor de consumentenmarkt zijn de meest gebruikte blusmiddelen poederblussers, schuimblussers, CO2-blussers en blusdekens. Voor bedrijven is, naast het bestellen van een gekeurde brandblusser, ook het kopen van grootschaliger blusmiddelen zoals een brandslanghaspel en brandblusserkasten aan te raden.

Welke typen brandklassen zijn er?

Welk brandblusapparaat je moet kopen, hangt af van het type brand dat bestreden moet worden. Deze type branden zijn weer onderverdeeld in verschillende brandklassen. Elke brandklasse heeft een eigen letter die je ook terugvindt op een brandblusser. Zo zie je eenvoudig en snel voor welk soort brand de blusser geschikt is. Branden in woonhuizen zijn meestal van brandklasse A en B. Je hebt de volgende brandklassen:

  • Brandklasse A: een brand van vaste stoffen.
  • Brandklasse B: een brand van vloeibare stoffen en vloeistoffen.
  • Brandklasse C: een gasbrand.
  • Brandklasse D: een brand van metalen.
  • Brandklasse F: brand met frituurvet (meer dan 5 kilogram, meestal in de horeca).

Een goed brandblusapparaat kopen voor op jouw bedrijf!

Zorg ervoor dat je op het werk altijd goed voorbereid bent op verschillende branden door het bestellen van een goede brandblusser. Bekijk ons aanbod blusmiddelen en plaats vandaag nog je bestelling. Wij verzenden deze binnen 24 uur. Wil je na het kopen van jouw nieuwe blusmiddelen, zoals een gekeurde brandblusser of een ander brandblusapparaat, gebruikmaken van onze service op het gebied ophangen van de materialen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Bel naar 085-0608550, stuur een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl of vul ons contactformulier in. Wij brengen geen voorrijkosten of andere verborgen kosten in rekening als wij bij jouw bedrijf langskomen.

Keuring en Onderhoud

Jaarlijks onderhoud van jouw brandblussers is
belangrijk. Ook hier helpen wij je graag bij.