Keuring en onderhoud

Bij Veiligheid Centraal kun je terecht voor de keuring en het onderhoud van de brandblussers en andere blusmiddelen binnen jouw bedrijf in Purmerend, Amsterdam of elders in Noord-Holland. Wij sturen een gecertificeerd medewerker naar jouw kantoor die zijn werk snel en vakkundig uitvoert. Goed onderhoud en een regelmatige keuring van blusmiddelen is werk voor professionals. Zij kennen de producten die worden geïnspecteerd en onderhouden door en door en hebben hier een specifieke opleiding voor gevolgd.

Is het keuren van mijn brandblusser verplicht?

Voor kleine blusmiddelen die vallen onder de Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen moet volgens de wet minstens elke twee jaar een keuring plaatsvinden door een erkend onderhoudsbedrijf. Veel verzekeraars vereisen echter dat er een jaarlijkse inspectie plaatsvindt. Ons advies is dan ook om het onderhoud van de blusmiddelen jaarlijks te laten uitvoeren. Enkel op die manier kun je jezelf ervan verzekeren dat de keuring wettelijk verloopt en aan alle eisen en voorwaarden voldoet. Is jouw brandblusser of ander blusmiddel niet geïnspecteerd? Dan riskeer je bij een inspectie door de brandweer een hoge boete. Daarnaast keert jouw verzekering in veel gevallen geen geld uit wanneer blijkt dat jouw brandblussers niet op tijd geïnspecteerd zijn. Goed onderhoud en jaarlijkse keuring van de blusmiddelen binnen jouw bedrijf in Amsterdam, Purmerend of elders in Noord-Hollands is dus essentieel.

Goed onderhoud van blustoestellen en rookmelders is werk voor professionals. Zij moeten de producten die ze keuren en onderhouden door en door kennen en zijn hiervoor opgeleid. Onze gecertificeerde experts zijn op de hoogte van hun werking en weten welke onderhoudsaspecten van belang zijn voor een goede werking.

Prijs van een keuring

De onderstaande prijzen zijn per blusser, exclusief 21% BTW, maar inclusief voorrijkosten.

1 t/m 4 blussers

€19,95

5 t/m 20 blussers

€18,95

21 t/m 30 blussers

€15,95

31 t/m 50 blussers

€12,95

vanaf 51 blussers

€9,95

Deskundig keuring en onderhoud van jouw blusmiddelen in omgeving Purmerend en Amsterdam (Noord-Holland)

Tijdens de jaarlijkse keuring van jouw brandblusser kan het gebeuren dat er gebreken worden ontdekt. Denk aan de vulling van de blusser die over datum is, de muurbeugel of borging mist, een ontstane lekkage of een ontbrekende straalpijp. Geen nood, dit lossen wij ter plekke en vakkundig voor jou op. Zo blijft jouw blustoestel in topconditie en te allen tijde inzetbaar. Mocht het voorkomen dat onze inspecteur onderhoud moet plegen aan een brandblusser, dan zitten hier extra kosten aan verbonden.

Prijs van onderhoud

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wil je er als bedrijf zeker van zijn dat de brandpreventie en brandveiligheid op het werk goed is? Onze inspecteurs komen graag bij jouw bedrijf in Amsterdam, Purmerend of elders in Noord-Holland langs voor onderhoud en de keuring van verschillende blusmiddelen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 085-0608550 of stuur een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl.

Waarom Veiligheid Centraal?
  • Geen verborgen kosten
  • Advies op maat
  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Ontzorgen van de organisatie