EHBO materialen

Als bedrijf is het een must om diverse EHBO-materialen op kantoor te hebben. Je weet nooit wanneer er iets gebeurt en het is belangrijk dat je eerste hulp kunt verlenen wanneer dit nodig is. Je wilt natuurlijk altijd goed voorbereid zijn op verschillende calamiteiten. Bij Veiligheid Centraal hebben we verschillende EHBO-materialen in ons ruime assortiment die je online kunt bestellen.

EHBO-materialen bestellen voor op kantoor

Door het kopen van EHBO-materialen voor op kantoor ben je goed voorbereid en investeer je in een veilige werkomgeving. Ook is het vanuit de Arbowet verplicht om deze op kantoor te hebben. Je kunt eerste hulp verlenen in diverse situaties. Bij ons kun je terecht voor onder andere verbandmiddelen, instrumentaria, reddingdekens en beademingsmaskers. Na het plaatsen van jouw bestelling zorgen wij ervoor dat jouw materialen binnen 24 uur verzonden worden. Naast de verschillende EHBO-materialen kun je in onze webshop ook verschillende EHBO-koffers bestellen. Daarnaast is het ook verstandig om bhv-materialen op kantoor beschikbaar te hebben.

Bestel eenvoudig en snel online

Nieuwe EHBO-materialen bestellen doe je eenvoudig en snel in onze webshop. Je hebt hier de keuze uit een ruim aanbod. Ben je op zoek naar een specifiek product, maar kun je het niet vinden? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dit doe je telefonisch via 085-0608550. Je kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar info@veiligheidcentraal.nl of om ons contactformulier in te vullen.