Brandbestrijding

Het plaatsen van de juiste pictogrammen voor brandbestrijding en brandveiligheid binnen jouw kantoor is van belang voor een veilige werkomgeving. Pictogrammen geven duidelijk weer waar de verschillende blusmiddelen zich bevinden, maar ook waar de verschillende bestrijdingsmiddelen voor bedoeld zijn. In onze webshop kun je pictogrammen voor brandbeveiliging en brandbestrijding in diverse vormen bestellen. Kies voor vlakke, haakse of panoramische pictogrammen voor jouw bedrijf.

Diverse pictogrammen voor optimale brandveiligheid binnen jouw kantoor

Wanneer er brand uitbreekt, wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk geblust is. Bij kleine branden kun je dit zelf doen, maar hierbij is het wel belangrijk om te weten waar de juiste blusmiddelen hangen. Om het duidelijk te maken voor alle medewerkers hang je pictogrammen voor brandbestrijding en brandveiligheid op. Zo geef je duidelijk en snel aan waar onder andere de brandslaghaspels, schuimblussers, brandblussers en CO2-blussers zich bevinden. In onze webshop koop je eenvoudig en snel de verschillende pictogrammen op bordjes of als stickers, welke je op de juiste plek kunt ophangen. Na het plaatsen van jouw bestelling, worden je pictogrammen voor brandbestrijding of brandveiligheid binnen 24 uur door ons verzonden.

Neem bij vragen contact met ons op

Heb je vragen over het plaatsen van de pictogrammen voor brandbestrijding of brandveiligheid? Neem dan contact op met onze klantenservice en bespreek de mogelijkheden om deze door ons op te laten hangen. Bij Veiligheid Centraal helpen we jou graag, zonder verborgen kosten in rekening te brengen. Ook als je meer informatie wilt over de diverse pictogrammen staan wij voor je klaar. Hiervoor bel je naar 085-0608550 of stuur je een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl.