Evacuatie

Om ervoor te zorgen dat iedereen op kantoor de snelste en veiligste manier naar de nooduitgang volgt, kun je bij Veiligheid Centraal verschillende pictogrammen bestellen. Je hebt bij ons de keuzes uit diverse vormen, zoals haakse, vlakke of panoramische borden. Deze pictogrammen zijn bedoeld voor onder andere het aangeven van de vluchtwegen en de nooduitgang. Door ons ruime aanbod kun je altijd de pictogrammen bestellen die je nodig hebt voor het duidelijk aangeven van de looproute naar de nooduitgang.

De nooduitgang duidelijk aangegeven door de juiste pictogrammen te bestellen

Het bestellen en ophangen van de juiste pictogrammen is essentieel zodat iedereen op het kantoor veilig via de nooduitgang naar buiten kan bij calamiteiten. Het is belangrijk dat iedere richtingsverandering wordt aangegeven, zodat iedereen de juiste weg volgt. Bij het bestellen van deze pictogrammen kun je onder andere denken aan diverse pijlen en borden van de nooduitgang. Het assortiment van Veiligheid Centraal bevat ook andere pictogrammen voor optimale brandveiligheid. Met deze pictogrammen geef je duidelijk aan waar de diverse blusmiddelen hangen. Ook kun je bij ons afzetpalen met ketting kopen om gevaarlijke situaties af te zetten.

Plaats jouw bestelling in onze webshop

Zorg ervoor dat de nooduitgang bij jou op kantoor duidelijk aangegeven is door de juiste pictogrammen te bestellen en op te hangen. Bekijk ons assortiment en plaats jouw bestelling. Wij verzenden de borden of stickers binnen 24 na het plaatsen van jouw bestelling. Mocht je vragen hebben over de verschillende borden, dan kun je altijd telefonisch contact met onze klantenservice opnemen via 085-0608550. Ook het sturen van een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl behoort tot de mogelijkheden.