Schuimblussers

Een kwalitatief goede schuimblusser voor jouw kantoor in Amsterdam, Utrecht of Den Haag kun je eenvoudig en snel kopen in de webshop van Veiligheid Centraal. Wij leveren onze producten aan bedrijven door heel Nederland. Door het bestellen van een schuimblusser ben je voorbereid op branden (brandklasse A) en ontvlambare vloeistofbranden (brandklasse B). Zorg dat je als bedrijf de juiste middelen op kantoor hebt door het kopen van een goede schuimblusser.

Betrouwbare partner in het leveren van veiligheidsartikelen

Garantie op al jouw aankopen

Voor 14:00 uur besteld, volgende dag bezorgd

Direct een afspraak maken?

Wil jij de brandblussers in jouw kantoor in Amsterdam, Purmerend of ergens anders in Noord-Holland laten keuren door onze gecertificeerde controleurs? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij jou op kantoor.

Een schuimblusser kopen voor jouw kantoor in Amsterdam, Utrecht of Den Haag

Door een schuimblusser te bestellen, ben je bedacht voor diverse soorten branden. Schuimblussers creëren een koelend dekeneffect, verstikken brandende materialen en voorkomen herontsteking. Ze zijn echter niet geschikt voor het blussen van branden met oliën en vetten. Ieder schuimblusser die je bij ons kunt bestellen, wordt volledig gevuld en compleet met muurbeugel bij jouw bedrijf bezorgd. Binnen 24 uur na het plaatsen van jouw bestelling wordt deze door ons verzonden. Om goed voorbereid zijn op een eventuele brand, kun je bij ons, naast een schuimblusser, nog meer blusmiddelen kopen voor op het kantoor in Amsterdam, Utrecht of Den Haag. Denk hierbij aan een poederblusser, brandslanghaspel of een sprayblusser.

Schuimblusser kopen?

Een uitstekende service

Wil je niet alleen een schuimblusser kopen, maar wil je deze ook op een deskundige manier laten plaatsen bij jou op het kantoor in bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam of Den Haag? Dit kunnen wij voor jou regelen! Wij hangen namelijk ook verschillende blusmiddelen op. Onze medewerkers komen graag naar jouw kantoor om de schuimblussers op een goede plek op te hangen. Hiervoor rekenen we geen verborgen kosten, zoals voorrijkosten.

Bestel online of neem contact met ons op voor meer informatie

Het bestellen van een schuimblusser of een van onze andere brandblussers doe je eenvoudig online. Bekijk de verschillende mogelijkheden en kies de juiste blusser voor jou op kantoor. Wil je gebruikmaken van onze extra service of kun je wel wat hulp gebruiken bij het kopen van een schuimblusser? Bel dan naar 085-0608550 of stuur een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl. Zo is het ook mogelijk om een schuimblusser of brandblusser te leasen.

Maak direct een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.