Sprayblussers

In de webshop van Veiligheid Centraal kun je een kwalitatief uitstekende sprayblusser kopen voor jouw kantoor in Amsterdam of elders in Nederland. Door de eenvoudige werking van de sprayblusser is deze snel en gemakkelijk te bedienen door jong en oud. Je kunt een sprayblusser voor op het werk in Amsterdam in compact formaat kopen om tijdig te kunnen reageren op brand en de schade zoveel mogelijk te beperken. Het bestellen van een sprayblusser doe je eenvoudig en snel in onze webshop.

Betrouwbare partner in het leveren van veiligheidsartikelen

Garantie op al jouw aankopen

Voor 14:00 uur besteld, volgende dag bezorgd

Direct een afspraak maken?

Wil jij de brandblussers in jouw kantoor in Amsterdam, Purmerend of ergens anders in Noord-Holland laten keuren door onze gecertificeerde controleurs? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij jou op kantoor.

Een sprayblusser kopen voor een beginnende brand op kantoor in Amsterdam of in de rest van Nederland

Een sprayblusser is een compacte brandblusser die je kunt bestellen, waarmee je elke beginnende brand snel onder controle krijgt. Om de spray te gebruiken, verwijder je eenvoudig de dop en druk je op de knop van de spray. Met deze compacte spuitbus blus je hout, papier, textiel, benzine, terpentine en zelfs frituurvet en -olie. Naast het kopen van een sprayblusser kun je bij ons ook terecht voor het bestellen van andere blussers voor op het kantoor in omgeving Amsterdam. Zo verkopen wij een schuimblusser voor branden uit brandklasse A en B en poederblussers voor onder andere elektrische apparatuur. Is een van de blussers leeg? Wij vullen elke brandblusser zodat je altijd goed voorbereid bent. In plaats van het bestellen van een sprayblusser kun je er ook voor kiezen om een leasecontract af te sluiten. Voor een vast bedrag per maand heb je dan een schuimblusser of een andere goedgekeurde op locatie.

Sprayblusser kopen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Na het bestellen van een sprayblusser in onze webshop, versturen wij jouw bestelling binnen 24 uur. Heb je vragen over welke sprayblusser je het beste kunt kopen voor jouw bedrijf in Amsterdam of elders in Nederland? Of wil je graag deskundig advies voor brandpreventie binnen jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Bel naar 085-0608550, stuur een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl of vul ons online contactformulier in.

Maak direct een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.