Een jaarlijkse controle van brandblussers is essentieel

Het laten uitvoeren van de jaarlijkse controle van de brandblussers binnen jouw kantoor in de omgeving van Purmerend, Noord-Holland, is essentieel. Door middel van een goede controle zorg je ervoor dat er niks mankeert aan de brandblussers en weet je zeker dat jij en jouw medewerkers veilig werken. Voor de jaarlijkse controle van de brandblussers maak je gebruik van de expertise van Veiligheid Centraal.

Betrouwbare partner in het leveren van veiligheidsartikelen

Garantie op al jouw aankopen

Voor 14:00 uur besteld, volgende dag bezorgd

Direct een afspraak maken?

Wil jij de brandblussers in jouw kantoor in Amsterdam, Purmerend of ergens anders in Noord-Holland laten keuren door onze gecertificeerde controleurs? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij jou op kantoor.

Laat de jaarlijkse controle van jouw brandblussers uitvoeren door onze professionals

Bij Veiligheid Centraal hebben we gecertificeerde controleurs in dienst die zorgen voor goede brandpreventie bij bedrijven in Noord-Holland. Onze controleurs weten bij een jaarlijkse controle van de brandblussers van jouw bedrijf in Purmerend, Noord-Holland, precies waar ze op moeten letten. Zij zorgen ervoor dat alle blustoestellen in perfecte conditie zijn, zodat je ze kunt gebruiken wanneer het nodig is. Mocht er tijdens de jaarlijkse controle blijken dat een van de brandblussers niet naar behoren werkt, dan voeren ze ter plekke het nodige onderhoud uit. Indien het verstandiger is om een nieuw blustoestel te kopen, dan geven we je graag deskundig advies. Tijdens de jaarlijkse controle van de brandblussers bij jouw kantoor in Purmerend, Amsterdam of elders in Noord-Holland zorgen wij te allen tijde voor een professioneel oordeel.

Brandblusser kopen?

Een breed assortiment en uitstekende service

Ben je op zoek naar nieuwe brandblussers of andere blusmiddelen om in jouw bedrijf te plaatsen? Ook dan kun je bij Veiligheid Centraal terecht. Wij hebben namelijk een divers assortiment met blusmiddelen, zoals brandblusserkasten om de brandblusser veilig in op te bergen. Je kunt ook gebruikmaken van onze uitstekende services. Zo komen we graag jouw brandblussers vullen, maar kunnen we ook brandblussers ook keuren om te bepalen of ze nog voldoen aan de in Nederland gestelde eisen.

Plan een afspraak in!

Wil je onze een van onze controleurs inschakelen voor de jaarlijkse controle van de brandblussers van jouw bedrijf in Purmerend of elders in Noord-Holland? Plan dan vandaag nog een afspraak in en wij komen graag bij jou op het werk langs. Wil je voordat je een afspraak maakt eerst nog wat informatie? Neem dan contact met ons op via 085-0608550 of stuur een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl.

Maak direct een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.